RABO ClubSupport


Bericht van de Rabobank

Geachte relatie,

Als coöperatieve Rabobank hebben wij geen aandeelhouders maar leden. Samen met onze leden willen we maatschappelijke impact maken. Dit doen we door onze kennis en ons netwerk ter beschikking te stellen, maar ook met een deel van onze winst.

Bij Rabo ClubSupport gebruiken we een gedeelte van deze winst om clubs financieel te ondersteunen. Want iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar u elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal uzelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslist u mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

U beslist mee

Afgelopen weken hebben clubs zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport. Als lid van Rabobank bepaalt u welke clubs van ons een financiële ondersteuning ontvangen. Van 5 tot en met 27 september 2022 kun u uw stem uitbrengen op uw favoriete club of vereniging.

Zo werkt het

Dit jaar kunt u stemmen op 3 deelnemende clubs. Hiervoor kiest u de betreffende club en bevestigt u daarna uw stem. Met uw unieke stemcode (b.v. xx00xx00xx00x) kunt u stemmen op uw favoriete sportclub, theater of buurtvereniging. De stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: u kunt deze stemcode niet overdragen aan anderen.

 Stem nu op uw club:

Rabo ClubSupport, goed voor uw club & geweldig voor de buurt

 Met vriendelijke groet,


De coöperatieve Rabobank

Stemmen Klik hier om te…..

Ben je lid van de Rabobank…..

Stem dan via RABO ClubSupport…en.. HELP ONS

 

Je vindt ons onder: Samenleving…….WAH

 

Bekijk de video

en stem……

Bedankt voor uw steun…


Inschrijfperiode clubs:

16 mei t/m 22 aug. 2022


Stemmen:

5 september t/m 27 sept. 2022


Bekendmaking resultaten:

3 t/m 14 oktober 2022Opgraving ‘s Gravenhofplein HulstLes over de prehistorie te Koewacht